Image Alt

Oferta educativa

Vine a
l'Alberg amb la teva escola i gaudeix de la ciutat

L’Alberg Vallparadís us ofereix un seguit d’activitats pedagògiques i serveis a escoles per gaudir de l’entorn, la cultura i el patrimoni de la ciutat d’una forma ben diferent.  

Totes les propostes que trobareu en aquest apartat estan pensades per acompanyar els i les vostres alumnes en l’educació en la diversitat, incorporant en tota l’experiència la sensibilització en valors inclusius i socials.  

Les nostres activitats escolars són dirigides principalment a centres educatius de primària i secundària, adaptant-ne els continguts a les edats del grup en concret. 

La col·laboració amb dues entitats educatives consolidades de la ciutat ens permet garantir una experiència pedagògica amb expertesa professional validada per molts grups escolars dinamitzats al llarg dels anys. 

Esperem la teva visita ben aviat! 

Més informació sobre

l'Oferta Educativa

  Consenteixo el tractament de les meves dades. Alberg Vallpardís tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. Consulti la informació completa d'aquest tractament de dades en la nostra Política de Privadesa

  Sí, vull rebre informació periòdica sobre les activitats i promocions de l'alberg.

  Guiatges històrics

  Els recorreguts històrics guiats inclouen diversos punts i elements rellevants del patrimoni cultural de la ciutat, abastant tant l’època modernista com tota la història de Terrassa. Aquests recorreguts són animats per guies professionals així com per auxiliars de guia turística que tenen discapacitat intel·lectual o malaltia mental.

  Colònies escolars

  A l’Alberg Vallparadís podreu gaudir de les vostres colònies escolars al Vallès Occidental. Des de la nostra localització, fomentem la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental. Gràcies a la seva dedicació i feina de qualitat, us oferim un espai únic per a l’aprenentatge.

  Serveis escolars

  L’Alberg posa a la vostra disposició diverses instal·lacions i serveis per fer l’activitat amb el vostre grup escolar més còmoda, en un entorn adaptat als usuaris infantils i juvenils.

  RESERVA EN LÍNIA

  Fes aquí les teves reserves còmodament

  ESPAIS ADAPTATS

  Un edifici sense barreres pensat per a tothom

  AL COR DE TERRASSA

  Una ubicació privilegiada des d’on gaudir de la ciutat

  SALA POLIVALENT

  Un espai per les compartir les teves inquietuds

  You don't have permission to register