Image Alt

Colònies escolars

Oferta Educativa
de l'Alberg Vallparadís: colònies escolars

Si teniu ganes d’aprendre i conèixer uns tresors medievals i modernistes únics, aquestes són les vostres colònies! Us tenim preparades un conjunt d’activitats culturals i esportives amb dossier pedagògic per estudiar les èpoques medieval i modernista de forma divertida i dinàmica.

La Masia Freixa, la Casa Alegre de Sagrera, el Castell Cartoixa de Vallparadís, el conjunt monumental de les Esglésies de Sant Pere…, Terrassa té un patrimoni arquitectònic únic a Catalunya, has de venir a aprendre tots els seus secrets.

A l’Alberg Vallparadís gaudireu de les vostres colònies escolars al Vallès Occidental. Però és molt més; des d’aquí treballem la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental i amb la seva feina de qualitat us oferim un espai on aprendre de forma única.

Et convidem a descobrir la nostra ciutat amb bona companyia, amb ganes de compartir experiències i valors, i amb un servei professional de guiatges i activitats en el medi natural que faran de la vostra estada un record i un aprenentatge irrepetibles.

Amb el suport del servei d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa i el servei Educatiu del Vallès  Occidental

Més informació sobre Les colònies escolars

La mirada Medieval

Organitza: Alberg Vallparadís, amb la col·laboració de 3Turons i Emocions.

La mirada Modernista

Organitza: Alberg Vallparadís, amb la col·laboració de 3Turons i Emocions.

Més Oferta Educativa de l’Alberg Vallparadís

Més informació sobre

l'Oferta Educativa

Si sou un centre escolar, podeu sol·licitar-nos informació sobre la nostra Oferta Educativa a través d’aquest formulari i donarem resposta a la vostra petició.

  Consenteixo el tractament de les meves dades. Alberg Vallpardís tractarà les seves dades amb la finalitat de respondre les seves consultes, dubtes o reclamacions. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. Consulti la informació completa d'aquest tractament de dades en la nostra Política de Privadesa

  Sí, vull rebre informació periòdica sobre les activitats i promocions de l'alberg.

  RESERVA EN LÍNIA

  Fes aquí les teves reserves còmodament

  ESPAIS ADAPTATS

  Un edifici sense barreres pensat per a tothom

  AL COR DE TERRASSA

  Una ubicació privilegiada des d’on gaudir de la ciutat

  SALA POLIVALENT

  Un espai per les compartir les teves inquietuds

  You don't have permission to register