Image Alt

Entorn i sostenibilitat

Una ciutat
amb molt per veure i viure

Terrassa t’ofereix un patrimoni cultural i artístic únics, una atractiva oferta cultural amb el Modernisme i la Seu d’Ègara al capdavant, una oferta  gastronòmica i esportiva per a totes les edats, i tot això amb l’entorn excepcional del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, ideal per descobrir senders i rutes naturals a un pas de la ciutat.

Un parc audiovisual referent al territori, un Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica per conèixer a fons la indústria dels segles XIX i XX, un dels parcs urbans més grans de Catalunya, el de Vallparadís, unes colles castelleres d’alçada, una agenda d’activitats per gaudir d’una gran qualitat artística, que van des de la Festa Major de Terrassa i el Festival de jazz fins la gran festa del Carnestoltes.

El modernisme té una especial significació a la ciutat: la Masia Freixa, la Fira Modernista, la Casa Alegre de Sagrera i un patrimoni arquitectònic únic en el seu gènere a Catalunya. Les antigues fàbriques i vapors, els habitatges, els magatzems, les xemeneies… permeten conèixer de prop l’arquitectura, les arts i l’estil de vida del segle XIX i començament del segle XX, quan Terrassa va esdevenir una important ciutat tèxtil, a través de la indústria de la llana principalment.

Si vols tenir una experiència inoblidable en una ciutat on podràs trobar de tot, vine a l’Alberg Vallparadís de Terrassa o visita el web VisitaTerrassa.cat i viu tot el que tenim per ensenyar-te.

Respectuosos amb el Medi Ambient:

el teu
alberg sostenible

A l’Alberg Vallparadís som respectuosos amb el medi ambient i estem compromesos amb les pràctiques sostenibles que ajuden a totes a poder preservar, tenir cura i poder seguir gaudint del nostre entorn durant molt de temps, perquè els petits esforços que fem cadascú de nosaltres són la millor garantia per a la salut del nostre planeta.

Des de l’estalvi i consum responsable dels subministraments energètics (electricitat, gas i aigua), passant per la mobilitat sostenible, el reciclatge de residus, la reducció d’envasos, el consum d’aliments de proximitat, la substitució de substàncies nocives,… a l’Alberg som conscients de la seva importància i les fomentem tant al nostre personal com a les nostres usuàries.

És per això que l’Alberg està certificat amb el distinctiu Biosphere, un compromís amb el medi ambient que ens fa ser exigents amb el nostre dia a dia i responsables amb la gestió d’un equipament què és part del nostre entorn.

Tots som responsables de la sostenibilitat del nostre futur! Posem-hi el nostre granet de sorra! Ens ajudes?

RESERVA EN LÍNIA

Fes aquí les teves reserves còmodament

ESPAIS ADAPTATS

Un edifici sense barreres pensat per a tothom

AL COR DE TERRASSA

Una ubicació privilegiada des d’on gaudir de la ciutat

SALA POLIVALENT

Un espai per les compartir les teves inquietuds

You don't have permission to register