Image Alt

Qui som

Un projecte
de Prodis i LaFACT, Factoria Social de Terrassa

L’Alberg municipal Vallparadís és un allotjament per acollir alberguistes, excursionistes, grups d’amics i amigues, centres educatius, clubs esportius, esplais, famílies i qualsevol persona que vulgui venir a visitar o passar uns dies a la nostra ciutat. Però és molt més; des d’aquí treballem la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental i, amb la seva feina de qualitat, us oferim un espai on poder dormir, menjar i gaudir de l’entorn natural i el patrimoni cultural de la ciutat de Terrassa, des dels valors de la convivència, la proximitat, la sostenibilitat i la inclusió.

Gràcies a la concessió de gestió de l’equipament municipal guanyada per licitació pública, les entitats Prodis i LaFACT, Factoria Social de Terrassa, treballem conjuntament per fer possible que tothom gaudeixi del primer alberg de la ciutat, amb esperit de servei obert a tota la ciutadania i amb la satisfacció d’oferir un equipament municipal llargament esperat.

Alhora, des de les entitats realitzem a l’Alberg cursos de formació professionalitzada per adquirir el conjunt de competències que requereixen els llocs de treball de les diferents àrees laborals d’especialització. El projecte esdevé, així, un trampolí per a la inserció laboral i, alhora, una incubadora de formació pràctica per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’Alberg Vallparadís, doncs, generarà oportunitats per a la formació en l’ofici de serveis hotelers i serà, a més, una plataforma de visibilitat, capacitació i oportunitats mitjançant totes les activitats i esdeveniments que promourà en aquest sector.

Si voleu saber més de nosaltres, ens trobareu a  www.prodis.cat i www.lafact.cat

RESERVA EN LÍNIA

Fes aquí les teves reserves còmodament

ESPAIS ADAPTATS

Un edifici sense barreres pensat per a tothom

AL COR DE TERRASSA

Una ubicació privilegiada des d’on gaudir de la ciutat

SALA POLIVALENT

Un espai per les compartir les teves inquietuds

You don't have permission to register