Image Alt

Les habitacions

Tot el
confort que necessites per passar uns dies a Terrassa

L’Alberg té un total de 62 places distribuïdes en habitacions de diferents capacitats, des de les més petites de 2 places fins a la gran de 14. Tots els llits tenen endoll, carregador USB i llum individual.

A les habitacions s’accedeix per les escales d’accés o bé per l’ascensor, en aquells casos en què calgui utilitzar-lo per raons de mobilitat.

Disposem de dues places adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

Totes les habitacions estan llestes per rebre’t i oferir-te el descans que busques per gaudir del nostre entorn. Digue’ns què necessites i t’ubicarem a l’habitació disponible més adient.

Planta taronja

Primera planta

En aquesta planta hi trobareu 2 habitacions de gran capacitat 1 habitació adaptada a persones amb mobilitat reduïda, 2 sanitaris comuns, 1 sanitari adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, la sala d’estar i el servei de menjador.

Planta verda

Segona planta

En aquesta planta hi trobareu 2 habitacions de gran capacitat, 1 habitació amb una plaça adaptada a persones amb mobilitat reduïda, 6 habitacions de dues places, 2 sanitaris comuns i 1 sanitari adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

RESERVA EN LÍNIA

Fes aquí les teves reserves còmodament

ESPAIS ADAPTATS

Un edifici sense barreres pensat per a tothom

AL COR DE TERRASSA

Una ubicació privilegiada des d’on gaudir de la ciutat

SALA POLIVALENT

Un espai per les compartir les teves inquietuds

You don't have permission to register