Image Alt

COVID-19

Protocol de
mesures per a la contenció del COVID-19

A l’Alberg Vallparadís prenem totes les mesures de prevenció de contagis del COVID-19, segons les recomanacions i la normativa legal publicada per l’Agència Catalana de Joventut, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la resta d’organismes competents en les matèries corresponents a l’activitat de l’Alberg.

Apliquem les Resolucions del Departament de Salut pel que fa a l’adopció  de mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, durant la seva vigència i en tot allò que continguin que siguin d’aplicació, sobretot pel que fa als aspectes de mobilitat, servei de restauració i ocupació dels allotjaments.

Apliquem les recomanacions per a professionals que elabora la Secretaria de Salut de la Generalitat pel que fa a la neteja, desinfecció i ventilació d’establiments i locals de concurrència humana.

En l’àmbit laboral, apliquem les recomanacions del Departament de Treball de la Generalitat per a empreses i persones treballadores sobre actuacions vinculades a les situacions que es puguin produir per l’efecte del coronavirus SARS-CoV-2.

En l’àmbit de l’educació en el lleure, seguim i apliquem les recomanacions i directrius de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, per a tots aquells aspectes de l’activitat pròpia d’allotjament d’alberguistes com a establiment adherit a la Xarxa d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

Apliquem també les recomanacions dels organismes dels sectors turístic, mediambiental i totes les que garanteixin una experiència segura en la teva visita a l’Alberg.

Ens veiem aviat ! Ens veiem amb seguretat !

Atribució d’icones: Icones dissenyades por Dinosoftlabs

RESERVA EN LÍNIA

Fes aquí les teves reserves còmodament

ESPAIS ADAPTATS

Un edifici sense barreres pensat per a tothom

AL COR DE TERRASSA

Una ubicació privilegiada des d’on gaudir de la ciutat

SALA POLIVALENT

Un espai per les compartir les teves inquietuds

You don't have permission to register