Arranquem el 2022 amb ganes (i precaució)

Comencem el 2022 amb activitat interessant a l’Alberg: forces reserves i el bon regust de la obertura de l’any passat i les més de 120 persones que varen allotjar-s’hi durant els primers dos mesos. Estem molt contents de l’arrencada i volem que aquest 2022 estigui carregat de bones experiències i notícies interessants.

Però no podem deixar de banda, malauradament, la realitat sanitària que ens condiciona ja des de fa dos anys amb la pandèmia de la covid-19. És per això que a l’Alberg tenim totes les mesures de seguretat que calen per a que la vostra visita sigui totalment segura. A la web podeu consultar el nou apartat de Mesures Protocol Covid que hem elaborat i aplicat al nostre allotjament per a la segruetat de les persones treballadores i alberguistes. Podeu consultar el següent enllaç: https://albergvallparadis.cat/covid-19/

 

En aquesta nova secció del web trobareu totes aquestes mesures que ja apliquem a l’Alberg. Per a començar aquest any 2022 amb tota la seguretat i tranquilitat que aquí vetllem per a que la vostra estada sigui totalment segura.

Ens veiem aviat, ens veiem amb seguretat !!

 

You don't have permission to register