Alimentació sana i socialment responsable

A l’Alberg hem apostat des del primer moment per un servei de menjador que inclogui productes de qualitat i proximitat. Ens agrada el menjar saludable i volem que quan vinguis puguis tastar aliments de la nostra geografia i, a més, provinent de productors i proveïdors de confiança i compromesos amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Els nostres esmorzars son l’exemple perfecte d’aquest compromís amb la teva salut i el medi ambient: l’ecobotiga L’Egarenca (www.egarenca.cat), proveïdora de l’Alberg, sempre ens té a punt uns productes de primera qualitat i ens aporta tot allò que ens fa falta en una dieta saludable i equilibrada: sucs naturals bio, cerals d’agricultura ecològica, iogurts de producció agrària ecològica, galetes i magdalenes casolanes i de proximitat, fruita ecològica de temporada,  i així amb tots els productes que us trobareu en un esmozar a l’Alberg.

El menjar saludable és clau per a una bona dieta i ens ajuda a gaudir d’una bona salut, aspecte clau per a qualsevol activitat que desenvolupem en el nostre dia a dia. Ens agrada cuidar de les nostres alberguistes i volem que quan t’allotgis a l’Alberg Vallparadís t’alimentis de forma equilibrada i sana.

La proximitat dels aliments i la seva procedència ens fa més responsables amb el medi ambient i amb l’enfortiment de l’economia local i comarcal, a la que també volem aportar el nostre granet de sorra afavorint el seu creixement i consolidació, a banda del menor impacte contaminant que representa i el benefici acumulatiu que entre tots podem aconseguir si adoptem conductes de consum que afavoreixin els productes propers dels nostres agricultors i ramaders que tenim al costat de casa. Sense oblidar també que els productes de proximitat afavoreixen que puguis gaudir d’un paisatge endreçat i cuidat per a la nostra pagesia.

 

A l’Alberg Vallparadís menjaràs saludable i la teva estada ajudarà al medi ambient i al comerç local i comarcal de proximitat.

Us hi esperem ben aviat !

 

 

You don't have permission to register